cégbemutató
 


Cégünk a Daca-Lux Bt. már 13. éve foglalkozik a Fakro tetőtéri ablakok kereskedelmével, 10 sikeres év alatt a Fakro tetőtéri ablakok legnagyobb magyarországi kereskedőjévé nőttük ki magunkat. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a Fakro tetőtéri ablakokkal kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére, hiszen ez mottónk is: Nálunk mindenre talál tetőablakot, hiszen nálunk minden a tetőablak körül forog. Ez a honlap nem a Fakro Magyarország hivatalos honlapja azt a www.fakro.hu oldalon találja.

A FAKRO cég Lengyelország vezető tetőtéri ablak gyártója, világviszonylatban pedig 17%-ban részesedik a piacból. Alkalmazottainak száma több, mint 3000 fő.

A FAKRO célja, hogy vevőit olyan termékekkel lássuk el, amelyek a tetőtér otthonná alakítása során a legmagasabb szintű igényeiket is kielégítik. FAKRO a tökéletes termékek gyártása mellett egyúttal gondoskodik ügyfeleinek egészségéről és biztonságáról, valamint a környezet védelméről is.

 


 A FAKRO termékek széles skálájának gyártója, melyek lehetővé teszik a tetőtér kényelmes belakását. Ide tartoznak: sokféle szerkezeti megoldású tetőtéri ablak típus: billenő, felnyíló-billenő, térdfal-ablakok, tetőkibúvók, felülvilágítók.


Fakro tartozékok: reluxák, redőnyök, sötétítők, belső és külső árnyékoló rolók, távműködtető motorok és rendszerek, füstmentesítő rendszerek.
A FAKRO emellett az összecsukható padlásfeljáró lépcsők világviszonylatban is jelentős gyártója, és az összes lehetséges felhasználási módhoz kínál termékeket.